Anigraf Productionin verkkokaupan käyttöohjeet ja toimitusehdot

Voimassa 1.12.2021 alkaen

1. Yleistä Anigraf Productionin verkkokaupasta

Anigraf Producionin verkkokaupasta – myöhemmin verkkokauppa – on Anigraf Productionin – myöhemmin Anigraf – ylläpitämä markkinapaikka. Anigraf myy verkkokaupassa sähköisiä palveluita kuten verkkosivujen tekemistä, logojen suunnittelua, kuvien tekoa ja muuta graafista palvelua yrityksille sekä täysi-ikäisille yksityishenkilöille, joista myöhemmin käytetään nimitystä kuluttaja tai tilaaja.

2. Anigrafin verkkokaupasta tilaaminen

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin käyttöehtoihin. Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa: nimi, tilaajan postiosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Yhteydenpito Anigrafin ja tilaajan välillä tapahtuu WhatsApp:lla, sähköpostilla tai puhelimitse. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun tilaaja on tehnyt ja maksanut tilauksen.Tilauksen saavuttua verkkokaupan järjestelmään, lähettää järjestelmä automaattisen tilausvahvistuksen tilaajan sähköpostiin. Mikäli tilaaja tilauksen jättämisen jälkeen haluaa olla yhteydessä Anigrafiin tilauksen yksityiskohdista sopimisen takia, se tapahtuu WhatsApp:lla, sähköpostitse tai puhelimella.

Kaikki Anigrafin verkkokaupan tuotteet myydään sellaisina kuin ne on verkkosivuilla kuvattu.

3. Hinnat

Kaikki tuotteiden hinta- ja muut tiedot on esitetty Anigrafin verkkokaupassa. Verkkokaupan hinnat ovat arvonlisäverottomia. 

Verkkosivu-tilauksissa tilaaja tekee sopimuksen web-hotellin kanssa heidän palveluistaan. Sivusto rakennetaan web-hotelliin ja he veloittavat levytilasta, tietoliikenteestä ja domainista (verkkotunnus) omien hinnastojensa mukaan erikseen. Anigraf voi tehdä tämän sopimuksen tilaajan puolesta, jolloin Anigraf veloittaa tilaajaa edellä mainituista palveluista.

Tilaaja ja Anigraf tekevät verkkosivustoa koskevan ylläpitosopimuksen, joka ei sisälly verkkokaupassa tilatun verkkosivun hintaan. Sopimus kattaa sivuston ylläpitoon liittyvät asiat.

4. Toimitus

Sähköiset kuvatiedostot toimitetaan yleensä sähköpostilla, pilvipalvelun kautta tai sähköisesti lataamalla. Nettisivut rakennetaan yhteisesti sovittuun web-hotelliin. Kuvatiedostoja ei lähetetä somen kautta.

5. Maksaminen

Hinnat ilmoitetaan ilman arvonlisäveroa. Toimitusmaksu lisätään kokonaissummaan jos sellaisesta on sovittu. Hinnat ilmoitetaan euroina.

Maksu suoritetaan kokonaisuudessaan etukäteen. Lisämaksuja ei ole.

Pankkisiirtona SEPA, tilinumero ilmoitetaan tilausvahvistuksessa.  Käytä maksaessasi aina viitenumeroa, tilausnumeroa tai viestiä. Voit lähettää tositteen sähköpostilla tai valokuvana 040 1314136, tilauksen jouduttamiseksi.

BITCOIN : voit maksaa ostokset BITCOINeilla / BITCOIN CASH’llä puhelimesi tai tietokoneesi lompakosta, tai kryptopörsseistä. Maksuosoite löytyy maksutapahtuman yhteydessä.

6. Palautukset

Kuluttajansuojalain mukaan tilaajalla on oikeus peruuttaa tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Jotta palvelu on voitu aloittaa ennen peruutusoikeuden päättymistä, peruutusoikeutta on rajoitettu. Mikäli tilaaja peruu tilauksen ja suunnittelutyö on jo alkanut, on tilaaja velvollinen vastaamaan jo tehdyn suunnittelupalvelun kustannuksista.

Peruutusilmoitus toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen tapani.korhonen@anigraf.fi. Ilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, tilausnumero ja tilattu tuote.

7. Immateriaalioikeudet

Tätä verkkosivua ja kaikkea sen sisältämää materiaalia suojaa immateriaalioikeus, tekijänoikeudet mukaan lukien. Materiaalit ovat joko meidän omaisuuttamme tai olemme lisensoineet ne käyttöömme. Materiaaleihin kuuluvat muun muassa verkkosivun sommittelu, kuvat, ulkoasu, grafiikat ja dokumentit. Lisäksi materiaaliksi luetaan muu sisältö, kuten tuotekuvaukset, hinnastot, tekniset ohjeet, määritelmät ja muu teksti. Verkkosivun materiaalia ei saa kopioida, jakaa edelleen, julkaista uudelleen tai muuten laittaa kaupallisessa mielessä saataville muille osapuolille ilman meidän kirjallista lupaamme.